Blog

Site in een nieuw jasje

door Vincent Snels

In het accommodatiebeleid geven we aan dat een gebouw moet passen als een jasje om de activiteiten die er plaats vinden. Dat geldt ook voor onze website. We willen dat die een juist jasje is voor al onze activiteiten. De afgelopen tijd hebben we weer een breed scala aan projecten onder handen gehad. We willen dat graag delen met geïnteresseerden. De nieuwe website toont dat brede scala aan projecten wat wij onder handen hebben en hebben gehad. Daarin neemt het aansturen en informeren over duurzaam ontwikkelen een steeds grotere plaats in. Innovatieve projecten als In Goede Aarde, De Rijtse Vennen, Frisse school Pieter Wijten en het initiatief tot wat nu Brabantwoning heet zijn daar voorbeelden van. Ik hoop dat de site een goed beeld geeft wat Minos & Twisk te bieden heeft. Voel je vrij om er op te reageren. Wil je meer weten of van onze diensten gebruik maken dan zien we je reactie ook graag tegemoet. Vincent Snels, directeur

Reageer