Blog

Integreren sociaal domein en onderhoud openbare ruimte

door Vincent Snels

Deurne doet 't! Inwoners, verenigingen en ondernemers willen steeds meer betrokken worden bij de openbare ruimte. Ze willen meepraten en vaak ook verantwoordelijkheid nemen voor de uitvoering. Voor gemeente Deurne, Senzer en Du Pré Groenprojecten ontwikkelt Minos & Twisk een nieuwe werkwijze voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte Gemeente, Senzer en Du Pré willen daarop inspelen door een andere manier van werken te gaan toepassen. Ze hebben voor de ondersteuning van deze grote verandering Minos & Twisk ingeschakeld. We ondersteunen de projectorganisatie praktisch en inhoudelijk. Ook adviseren we de afzonderlijke leden over de implementatie van de nieuwe werkwijze. De nieuwe werkwijze gaat over alle werkzaamheden in de openbare ruimte. Het combineert integraal werken en burgerparticipatie en koppelt de werkzaamheden actief aan het sociaal domein. Nieuwsgierig naar dit project? Bel of mail dan met Vincent Snels 0622975109 of v.snels@minostwisk.nl  

Reageer