Blog

Ambitie nieuwbouw woningen – gemeente Waalre

door Vincent Snels

Minos & Twisk heeft de gemeente Waalre geadviseerd bij het vaststellen van de ambitie voor duurzame nieuwbouw. De gemeente Waalre wil een keyspeler in de regio zijn en de vastgestelde ambitie past daar bij. Een ambitie die realistisch en uitvoerbaar is. Het opstellen van het advies is gepaard gegaan met de overdracht van kennis en ervaring die Minos & Twisk al bijna 20 jaar heeft in opvallende en spraakmakende projecten duurzame gebiedsontwikkeling en woningbouw. IN een aantal workshops zijn medewerkers van de gemeente wegwijs gemaakt in de ins en outs van duurzaam bouwen. Projectleiders, beleidsmedewerkers en plantoetsers hebben kunnen kennis opgevijzeld en zijn met het vastgestelde beleid aan de slag. De notitie vindt u hier: https://www.waalre.nl/data/downloadables/6/8/1/beleidsnotitie-duurzame-nieuwbouw-2017-2020.pdf

Reageer